mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Sunday, July 11, 2010

Hari Penat

Semalam hari yg meletihkan....dah siap gosok baju kurung n pegi kelas but kelas dah tukar ke hari khamis...then,gerak g pasir hor area KB jgak untuk hantar mmber dengan kereta die then g tesco....sesampai kat sane,nmpak Nagoya...Hape lg,sume jd sewel tgk kain...haha...kami pun beli sepasg swg...then simpan lam loker samah kt tesco tu...after pilih pnye pilih brg,kami pun bayar...then lpas da angkut brg2 msuk lam kereta,aku ckp..'Pasni kte g tanah merah hantar jahit baju kurung ni'...jd kwn2 ak pun cadangkan untuk ikut jln pasir mas...kami da lepas separuh jalan baru kwn aku y dok blakang ni jerit name kawan ak 'Nana!'...pd mulany kami sangka die sje2 nak jerit..tp die smbung lg...Eh,kain kite beli tadi tinggal kt lam loker tesco....Jd ak tpakse msuk kdai tepi jalan untuk wt U-turn...then kwn ak pun pg amik kain kt loker tu..Then aku pun sampai tanah merah lam pkul 4 ptg kot....aku nengok bju2 raye ak dah siap n cun2...haha..tp ak hantar 2 pasg baju kurung untuk dijahit pkai g kelas krn ak ase badan aku da tmbh inci sjk cuti sem bru2 ni...hehe...Al mklum ler,owg da bahagia n hepi...Mlm td lak aku susah nk tdo..yela kemarin lak aku tdo kul 2am...tp xtaw la knape xlh tdo...even roomate ak pun kate xleh tdo...bgitu juge ngn kwn2 ak...

Hari ni aku ngantuk lah sbb mlm td tdo lmbt...ptg ni lak ak g pasar untuk bli mknan n minuman ak...ak pg dgn exroomate ak...

No comments:

Post a Comment