mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Saturday, July 10, 2010

Nape nak tulis blog?

Aku malas nak tulis DIARI berbuku sebab nak avoid MANUSIA2 YG SEBOK...so,kat blog ni ade yg leh share and private kan....Agpun cam bosan jer xde benda nk wat..So,kat blog ni ade la bende ak nak crite...Rini aku xde wat pape...Duk bilik,tdo,makan,tgk movie(walaupun aku da tgk 10 kali kt laptop ni sbb xde bende nk wat),online fb...tu jela ak wat...so bored..Roomates ak lak g pekan (xcam pekan,lbih pd taraf cowboy)..Jd,dari pg ak da kne wakeup call dr kwn ak untuk mintak no hp owg len..then of kos la ak dah xleh tdo kan...then ak kaco owg len lak..yela,not fair ak bangun awal,then xleh tdo sbb TU...Ptg tu lak ak wat aktvt menarik lg mencbar,ak tido la...mgrib bru ak tsedar sndr...then ak mandi la,smyg...then g kafe utk beli ns..sbb lapar (pas bgun tdo mst la cri mknan kan)..then ak bkak lptop tgk movie yg ak akan continue blek bsok...haha..sbb aku xkn hbskan movie tu..jd aku PAUSE then tdo...now,ak nak tdo,sok ade kelas...mornite...

No comments:

Post a Comment