mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Monday, January 24, 2011

Married

I'm getting married...yeayyyyy...ok,thats fake...lmbt ag....tp rabu/kamis/jumaat t ak nk g SOGO utk cari sumthing regarding tuttt ak tu..ngade2 lak nk cpt2(pdhal lam ati,kemain suke...da siap hebooohhhh 1 mlake)haha..
Mlm sok ak nk blek umahhh...terchenta(home sweet home la sgt,pdhal KO bkn lekat kt uma pon,mrayap je keje KO)...yahooo...tp ak still xtaw nk blek cmane utk p naik belon tu..kt pengkalan chepa...adoiyai....ak de 'PO PAVOR' kt kwn classmate ak tu...tp die pun xtaw ag dpt kete ke x sok?tah2 die xdtg kelas sok..haha...tp hope nye xlaa...t cean ak..belon ak tu kul 9PM...lam kul 10PM,smpai laa...harap2 sempat...ak xde backup plan ag...haha...nsib laa...sok,lau kwn ak xleh antakan g PC or Kubang Kerian or Kota Baru,ak akan call uncle cab utk anta ak...ak engt nk suh kwn ak y keje kt kubang kerian anta kan ak if classmate ak ni xdpt tngu ak(cm nk p dating je/cm la KO xtaw tmpat kt KOTA BARU ni)..tp die keje lak smpai kul 6PM sok...tgk la cmane t...
To my Mummy n Daddy-akan anakanda usahakan utk smpai ke Pengkalan Chepa sok supaya kita ketemu di mlm esok...'wish mi lak' bebehh...
p/s- brg ak xde byk pun sbnrny,sal tu mls nk amk teksi...1 beg galas n 1 handbeg je...Wahhh,sempoi gile KO blek uma kali ni...xpnah2 ak blek cmni..salu siap ngn luggage bagai...cm bru blek dr seberang aje...haha

No comments:

Post a Comment