mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Saturday, November 19, 2011

Me VS H.B

Ok..da lame ak xhapdet blog ak ni...smpai ade owg tnye "Pe da jd ngn blog tu?aritu ke main lg suh bace blog"....(ak hnye jwb,bz la..walhal ari2 ko main sims social kt fb tu,hapgred sim ko je) Kali ni ak nk share hobi aku,iaitu HANDBEGS... Yaa,tepat skali...sjenis bnde alah y kite bw untuk simpan segala mak nenek kte lam tu...y ladies suke bw tu... Now i would like to share u some of my henbegs collection...ni y ade ngan ak skrg...y lain ade kt umah lame iaitu di Rawang...
De owg pna tnye ak,npe nk bli mcm2 jenis handbeg,pdhal brg y kte bw same je ari2...
Tpi to ladies,henbeg tu depends pd occational kte pd wktu tu and how we dress up dat day kan?tol x ladies out there?coz i did that b4 i bought and use it.


Ok la..next time ak share about other stuffs which is mine also..neway,total cost all handbegs dr kcik smpai bsar lam rm2000 more less..y kt ats ni lam rm800..
For ladies out there choose handbegs like u choose a man for yourself,u never know where your bags takes u...hehehe
PS=H.B stands for handbegs...see u again my blog