mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Thursday, May 22, 2014

Bidan terjun punye event

Dari yang merewang semalam tu sebenarnyer event utk department lain..tapi alasan department tu, library kan selalu dah wat event, jemput org, handle crowd semua...ok la...so kami sume jadi staff bertauliah utk event tu...eh,korang, kiteww dpt sijil tau...org kasik sijil sbb tlg handle event ni tau...
Dari pagi aku jadi penyambut tetamu..terasa la gastrik menusuk kat perut sbb makan lambat sikit drpd selalu...haha...dlm 2 jam jugak tunggu org dtg...al maklum ler,kota raya ni kan sesak pepagi hari...
Lepas tu..aku pon naik ke tempat event tu nak tgk ler ape yg blh ditolong kan? Tapi sbnrnye aku naik sbb nak rehatkan kaki dan perut yg letih...hahaha...


Nampak muka riang gembira ceria selepas dpt breakfast....muahaha...next,ptg tu plak ade acara org melawat library...Supervisior aku suruh sorang staff ni guide org dr singapore ni lawat library..tapi bila sampai atas,aku lak jadi mangsa..yg kat kaunter pun semua tuju aku suh lyn sbb kena kecek omputih...haih,dah ler dahaga air bebenor time tu..tapi rela kan diri jgak ler....
 Ade nampak cam tgh dating x?hehehe...yg lain lambat follow...mungkin dorang pon impress tgk library ktorang yang guna structure from singapore kot...hahaha
 Sambil pusing tu,ade fotografer rela diri tangkapkan gambar dan jadi bodyguard ktorang...hahaha..thnx akak tudung  hijau yg dduk sblh aku kat gmbar atas tu...hehe
 Macam2 soalan pelik dorang tanye aku mcm ler aku ni staff permenant situ...tapi,aku try ler jawab ape yg aku mampu sampai mulut aku cam KAK JEMAH dah...tgk ler gambr bawah ni...hahahaha...
 Herot KAK JEMAH ni....
 Lastly......
 Finally...muka bahagia nak lepas azab ngan soalan2 cepumas dorang ni...haha
Yg ni nmpk macam seorang kak YONG sdg mengajar anak buah nyer masuk sekolah...
Finally...harini kurang berSELFIE sbb ade ramai fotografer yg rela snap photo aku...gadis2 ayu berbaju hijau...kikiki....thnx pada ABG OLE-OLI sbb snap gmbo ni..nti kitew kenalkan ABG kaunter tu yer kat korang...huhuhu

No comments:

Post a Comment