mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Sunday, May 11, 2014

Bila aku upset dgn org yg pernah baik ngn aku

Bebaru ni ade kwn ak ni minta tlg.. 1st hp dia rosak (joystick BB dia xleh scroll) 2nd lappy dia problem (xleh ON lappy) Ak just suggest kat dia nanti bg la lppy tu pd seorg kwn ak yg stay area umah ak...actually that girl penah satu kelas ngan ak..tp skrg ni ak da hbs belaja then pg praktikal...so ak blh la amik lappy tu nti then anta repair kt kwn ak yg power bab IT ni...tp in the end kwn ak yg power IT ni ckp dia xleh nak wat sbb kena ada barang utk tukar hardware lppy tu.. Dek kerana penat berpraktikal (penat sgt ke?penat naik train LRT & KTM la,sape suruh malas nak drive kete..alasan jln jem nti),ak pon xpg la amik lppy dia tu..lastly kwn ak ni marah then post mcm2 dlm wechat..dia mrh kat kwn ak yg suh bw lppy dia tu... Ak pon pg ler umah dia amik lappy tu jgak...ak tnye dia,marah ke kt kwn ak tu?dia DENY okay!! so ak ngn kwn ak ni assume dia upset to other people which is not her or me...but dlm twitter dia,dia admit indirect way yg dia mmg marah dan xleh terima cara kwn ak tu... At first,kwn ak da tnye kat dia,xpe ker ni nk bw laptop tu?Dia ngan willing jgak RELA nk tlg kwn ak tu... But tetbe dia naik angin...bila ditanye xmau mengaku tp lpas tu KUTUK dlm twitternye dgn ayat yg wat org sedih... So smlm sume da settle....hihi...kami berDUA PG bukit bintang utk repair sume.... Keluar umah dr kul 12pm until 10pm,bru settle... Xde la have fun mane pon...smpai KL,pi cri baju kurung..then pi mkn naan cheese kt RSMY yg femes kt Bangunan MARA...lps tu naik ERL pi b.b...Dah lame sgt ak xmenulis blog...dulu rajin sgt tp skrg ni ngan mcm2 hal so ak pon xde la update sampai betahun dah...haha

No comments:

Post a Comment