mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Wednesday, May 28, 2014

Kembar AJ makan ke Dubu-dubu

It's Wednesday !!!! Not half price tiket wayang tapi kami berDUBU-DUBU after office....hehehe...
For those yg kuat makan pedas berasap xsedar diri cam aku leh la try mknan kt situ..hehe...
Enjoy jgak environment kat situ...sbb tempat baru dan tinggi...hehe..feeling cam kat awan jugak ler...
Sebelum serang makan kat DUBU-DUBU ktorang singgah kat ishii dulu beli takoyaki 4 ketul (sorang makan seketul)...total RM4.90..memacam lagi ade jual..xpe,lain kali kite pi makan kat sane...hehe
See, muka melahap takoyaki (pembuka selera la kunun)
Kembar AJ aku..heheheheh....tgh sumbat takoyaki....sedap kan?
Muka-muka KTM dan LRT tegar...hehehe
 Ni candid org yg ngah snap makanan dorang..oh, ktorang order lain-lain menu sbb nak tukar-tukar rasa...
 Ni makanan si KEMBAR...hahahaha
 Kami pulak kena candid...
 Ni xbrape candid sbb sorang sempat sengih...
 Ohh,abg kat belakang tu sila jgn jeles dan annoying ngan meja kami yg riuh ni ye..hahahaha

Ni mknan org depan aku..sgt spicy okay dan portion pon besar..leh share 4 org taw....so mmg knyg laa
Ni total bil kami semua...ade 6 orang sume...tapi semua kongsi menu...
p/s : ade org ajak pi makan SUSHI KING kat Mid Valley pulok lepas ni...



No comments:

Post a Comment