mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Tuesday, May 27, 2014

Not so Monday Blues

For those reading this entry, aku masih lagi trainee kat library di KL ni...
Hari Isnin tu tetiba jer dorang ni cakap (padahal ade sorang akak tu jer yg ngidam) nak minum starbuck...teringin (ore ngide stabak)...hehehe..korg leh tgk IG aku nti utk tgk sape gerangan yg mengidam tu..haha...
After hbis keje, ktorang bertiga cam biasa ler naik LRT ke KL Sentral..lepas tu pegi NU Sentral (yg depan KL Sentral tu) dekat bebeno...ktorang pegi la sane even dlm KL Sentral pon ade Starbuck...rupanya kena masuk dr dalam jugak ke NU Sentral tu sbb kat luar dah letak pengadang supaya org xlalu yg akan wat jalan raye kt situ sesak..yelah,time ptg org balik keje kan....
So,kat sini ler ktorang lepak kejap sbb tetbe ade org kena balik cepat, so sempat snap gambo sikit jer la...
 Yg tgh kerat kek tu ade cekelat topping (eclairs namenye) tu ler yg kuat ngidam sgt tu....hehe
 Ngan aku sekali tumpang sesuap meleleh.....candid by gadis ayu di bawah ni...
Muka happy lepas ngidam...hahaha....

No comments:

Post a Comment