mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Wednesday, May 21, 2014

Rewangan di pagi hari

As usual kat opis...pepagi masuk je opis dlm kul 9am camtu supervisor dah panggil sbb nak isi goodies bag utk event dari level 23 bsok...so,aku menurut perintah isi ape yg patut laa...
 Nampak x supervisor kami tu?bersemangat sungguh beliau beserta plastik yg korang suke pijak mase kecik2 dulu lpas tu de bunyi meletop...tipu la sape xpernah wat2 pijak or gelek guna basikal atas plastik tu sbb aku pernah dan suke buat gitu mase kecik2...hehehehe... Yg ktorang tu plak dah macam MEREWANG kenduri lak...for those yg xpenah dgr,merewang tu adalah kerja kenduri kawen..ala2 preparation gitu...tp yg ni wat utk event bkn utk mkn nasi myk....hehe..oh yer,gambo ni disnap curi oleh tuan punyer aipong 5s...yg xde dlm gmbr ats ni tapi hintnyer dia pakai SPEK MATA dlm gmbr di meja subway dan bz ngan hp dia...haha
 Yg ni masa REHEARSAL kununyer...tapi macam lebih pada berSELFIE jer...hahahaha...
 Lagi saje nak kasi korang muntah tgk aku berselfie....thanx laa pada supervisor berspek kat bwh ni sbb kasi pinjam hp 5s dia berselfie dan memenuhkan memory hp BARU dia...
 Ni time lunch...kemain sampai ke area Maju Junction kaw...kelas x kami jah??
Yg ni mmg muka kelaparan dan bersemangat dapat mkn....dok subway,mkn mcd...rmai sgt org kat mcd tu..abg SUBWAY tq yer kasi tumpang akak2 yg tapau mcd tu except me & akak yg pkai spek tu..xpela..kami pon ade beli subway kan td?hehe...

Last sekali, mak buyong yg excited mkn fries tu teringin nak SENGKUANG CALIT kat situ..so,ktorg pon teman dia beli...


Stall ni ade kat dlm bangunan tu jgak..mengadap mcd dan subway..kiosk kecik...mmg bersih dan teliti cara dia wat..sepotong RM2....siap ade polisterin ngan plastik lagi nk alas sengkuang calit ni taw....huhu...

No comments:

Post a Comment