mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Monday, June 9, 2014

Last Saturday Noon

Ingat x aritu ade orang ajak pegi makan Sushi King kat Mid Valley sblm aku nak habis praktikal??
So last Saturday is our date..hehe..memula nak pegi berlima tapi lastly 3 org je yg join including me...
So here is our lepak...ade yg jadi DRIFTER okay...
Aku naik KTM jer pi Mid Valley,so here is our 1st selfie ngan monopod kuning...sgt cantik monopod dia...kantoi lak handle tu terselit...


Dgan yakin aku menggunakan monopod ni di tgh2 barisan sblm masuk ke sushi king...hehehehe...
Semakin mahir menggunakan monopod org..haha
 Senget sikit tapi still monopod
Sebelum makan selfie dulu...ade org ckp..Hati hati jgn sampai tersodok sushi train tu..hehe
Ni selfie candid..hehe...
Comel dia sumbat sushi sampai tgolek atas meja..hehe..cean EBI FRY tu...
 Sempat lagi bergosip...hehehe
Yg ni ade 3 orang..sorang lagi tu akak terinterframe..haha
 Tgk,Shell dtg kat mid suh ktorang jd drifter...


Amaran : Jgn tiru cara kami drift yer...oh ye,kena beat masa dia bagi...1m50s...tapi ktorang pnye masa 2m20s..so rezeki kami dpt kotak tisu shell ngan vocer RM20.
 Sebelum balik ktorang share Baskin Robbin...hehe...selfie ngan monopod lagi
 Ni bkn monopod...
Dah kenyang..moh balik umah...next time kite lepak lagi...sob sob sob..tunggu elaun yer...





No comments:

Post a Comment