mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Monday, March 30, 2015

Dah KOMA kot ni

Salam korang...mesti ade org bukak kat sini tapi nampak xmenarik bona hidup dia ni...haritu kemain laju update blog..tapi skrg sepi...ntah2 koma dah...tak la koma tapi sakit tu kan penghapus dosa..
Since jadi pelajar sepenuh masa ni tersangat la sibuk...dah join persatuan pelajar lagi la sibuk ngan meeting meeting meeting....dah kalahkan PM/Dato'/Tan Sri dah ni....jadual penuh sesaje... Sem lepas punya result Alhamdulilah sgt sbb iols bkn dari background bisnes tapi sbb ramai kawan2 yg tlg jd result pon Alhamdulilah.. Once again, tq for your support (Parent, Family, Friends, Scandals ooppss...hahahah) Yes, thanx to all of them sbb support iols in terms of money pocket, knowledge, motivational support and also experience. Dulu ramai tanye apesal sambung belajar dan x terus keje bila dah dapat interview dulu? My answer is : My parent nk support study lagipun masih bujang, jadi takde mslh nak belajar fulltime...tapi bila start belajar, asyik pkir knape la ak sambung lagi ye, apesal ak kena belajar benda yang ak xminat da ni which is CALCULATION...Sem ni bertambah lagi subjek mengiranya...iaitu ECONOMIC & FINANCE...oh my...lecturers scarry the merry sgt sem ni...awal sem lagi dah kena AIM dgn beliau sbb suka texting dlm kelas....lps tu iols da bertaubat di dalam kelas beliau tidak akan texting/whatsapping lagi...ngeh ngeh ngeh....


Hahahaha... Last sem, one of my lecturer did ask me why i'm smilling in front of textbook? I replied, I'm not feeling well...padahal hakikatnya iols is TEXTING/WHATSAPPING sambil menjawab soalan yang diajukan oleh lecturer tersebut...muahahahaha... Ampun Maaf Dr. kerana berkelakuan begitu....