mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Monday, April 27, 2015

AWEK kurang diAJAR

A few months ago masa baru mula belajar ni...ada terlibat dengan satu event ni...WAJIB pergi katanya...jadi kite pun join laa..masa rehat nak makan malam tu, ada seorang AWEK ni datang dari tah mana HALAU kita even kita dah datang awal dan duduk kat kerusi makan tu dulu... Ramai yang nampak muka IOLS berubah air muka dek ayat awek yang kurang diajar ni...tapi takpa...iols ampunkan...apa lah dosa sangat nak himpun dengan 'awek kurang diajar' tu... Terasa juga memula tapi in the end, kehodohan orang tu kite nampak tapi diri kita sendiri belum tentu BAGUS,MULIA, BERHEMAH, BERBUDI,BERSOPAN kan? Jadi iols anggap AWEK tu kurang diajar oleh ibubapa serta guru-guru dan rakan-rakan...

Oh ya, semalam iols sempat gi melantak sushi kat SUSHI FLASH..sangat lah murah serta sedap hokay? Jadi, semalam iols ngedate berdua ngan GF iols... Tapi malam sebelumnya tu, iols pi telan sushi jgak kat Sushi Zanmai di Nu Central...sedap jugak laah...tapi harga ranga Sushi King....tapi kat Zanmai ni xde meja bergerak mcm Sushi King dan Sushi Flash ni....

P.S: Besok lepas habis test2 pagi dan petang nak repeat again boleh? Nafsu SUSHI berleluasa sampaikan ade orang perli Panas Punggug Tu Lau Tak Keluar Rumah...kikiki....

 Atas ni SELPIE dgn SUSHI + meja bergerak berpusing tu kat sushi flash...see bersusun plates tu
 Ni la logo nya..oh alamat kedai ni kat SS15,Subang Jaya, seberang flyover tu je..
Ni Sushi Zanmai di tingkat 5, Nu Central, Bangsar, sebelah KL Central je...sanggup iols redah memalam semata nak melayan mengidam sushi ni taw dak...hehehehe....