mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Monday, July 13, 2015

Tak Berkenan Lagi


Sabtu & Ahad semalam iols pi jalan kekunun nak cari kasut raya... Meredah jalan jem gi pwtc ade kl mega fest raya..tapi 1 brg pon tak beli...penat pusing jer...lepas tu buka puasa kat dalam kete sbb semua kedai fullhouse (bajet korea ke guna fullhouse??) hehe... Lepas tu gi makan nasi lemak kat Mali's Corner...
Semalamnya pulak pi Sogo kunun nak tengok apa yang sale...rupanya SEMUA ade sale kecuali nyawa je takder jual sale...haha...lepas tu bukak puasa mase tengah pilih2 handbeg..end up tak beli pape lg...sedih tak dapat pilih pape sbb rambang mata..semua jadi xberkenan puler... So Harini (Isnin) iols berehat je kat rumah sambil layan drama Walking Dead Season 5...
p.s: korang taw tak skrg boleh update blog korang guna apps blogger?pergi bukak playstore/appstore download app blog ni...now iols update blog guna apps ni 
nampak tak muka happy dapat keluar rumah tapi bila sampai xde beli pape barang...jadi tester je...hahahaha