mere nam he

mere nam he
Rabiatul Adawiah Roslan

Wednesday, August 5, 2015

Suka warna warni atau rindu nak mewarna?

Haa korang!!! Selamat ari raye!! Eh da Syawal ke Dopuluh baru mahu update? Yeah...hehe... Sape kat sini suke mewarna tapi malu nak beli buku warna dan pencil warna/krayon sebab tak mau di hina di ejek di caci jadi kanak2? Me too!!! Well dulu ade orang selalu kate mewarna ni untuk kanak2... Eh,hello korang mewarna boleh kurangkan tekanan sbb banyak setiap idea berbeza bila mewarna...bila tengok banyak warna akan merangsang otak ke arah positif aura gitu... Dah macam Pakar Jiwa Motivasi puler... Korang xpayah beli buku lg dah boleh download terus dari Appstore name apps ni ialah Colorfy seronok tau mewarna secara virtual..lepas dah siap warna boleh share... Oh ye template tu free je creator tu buat jadi kita pilih aje yang mane berkenan ade banyak kategori boleh warna...tengok kat bawah ni ialah hasil warna iols...tak cantik tapi memuaskan hari sendiri...

No comments:

Post a Comment